Questions-answers Interview All records

1

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Видалення фото
Так Василю, Ви ж адміністратор цього села, паролі я повторно скинув на Вашу скриньку - вводьте їх на головній сторінці, переходьте по лінку 'Адміністрування фото', що з'явиться і далі видаляєте потрібні фото

28 may 2010

Topic: Видалення фото

Шановний Олег! Велике прохання до Вас! Якщо це можливо то видаліть фото  яке було залишене на людину Василь Квітка село Худяки. Бо на сторінці села зявився 'нехороший чоловік' який намагається із серйозного і поважного сайту зробити бог зна що. Або розкажіть як можна самотужки видаляти непотрібні фото. З повагою Василь Квітка 

27 may 2010

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Видалення фото

Доброго дня Лілія. Так, мені вже неодноразово доводилось видаляти подібні фото. Одна справа, коли це особова сторінка - то вплинути на її зміст неможливо, інша справа, коли фото населеного пункту - тут по завантаженню фото призначаються мною адміністратори сторінок фото, які, я думаю, і повинні контролювати ситуацію. Якщо певний адміністратор веде себе неадекватно - я думаю, є всі підстави позбавлення його прав адміністратора. Адже коли рік назад на сайті щодня зберігалось близько 5 фото, то зараз їх до сотні і буде ще більше. Це загальна проблема інтернету, коли витрати на контроль не окупаються з точки зору доцільності їх застосування.

З іншої сторони для когось одне фото є більш значущим від всіх фото населеного пункту, тому і розміщують їх, можливо вони комусь 'радують очі'. Я можу внести до висвітлень порад при завантаженні не розміщувати фото, що не пов'язані з населеним пунктом і видаляти самі неадекватні.

11 april 2010

Козаченко Лілія, 1ua user
Лілія Козаченко
Topic: Видалення фото

Доброго дня, Олег!

На цей раз пишу Вам з приводу, не повязаного з технічними проблемами сайту. Вже не перший раз слідкую головну сторінку, на якій деякі люди ставлять фото зовсім не повязані з тематикою.. Завантажують фото якихось хіпі, майже роздягнених дівчат, машин-іномарок і т.п. Інші ж люди ставлять фото, повязані з рідним селом, містом; те, що є памяттю, історією... (по моєму, це є однією з головних цілей сайту). В якомусь сенсі це неповага перед людьми - завантажувати такі дивні фото.

Чи можна якось вплинути на цю ситуацію?

 

З повагою,

Лілія

11 april 2010

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Topic: Видалення фото
Доброго дня! Ви все зробили правильно, заповнили всі теми для обговорення, тільки ввели невірний е-мейл - Muxajluk@ company.com - можливо там не треба було пробілу - спробуйте повторно додати запис на будь-яку Вашу тему і вказати Вашу вірну е-мейл адресу для отримання паролю - тоді Ви зможете створити візитку і видаляти фото. Успіхів - пишіть!

11 april 2010

Topic: Видалення фото

                                          Доброго дня!                                                 Вас торбує Микола. Будь-ласка видаліть два фото з альбому №5 фото1 і з альбому 'Моя робота'фото 2. Допоможіть  отримати пароль на мою сторінку с. Бітля Микола і підкажіть, як створити візитку на своїй сторінці.     Буду щиро вдячний.

               

                                                                    

11 april 2010

Козаченко Лілія, 1ua user
Лілія Козаченко
Topic: Видалення фото

Дякую, Олег за допомогу!

Вибачте, що ще раз зветаюсь до Вас з тим самим проханням - про видалення фото, яке загружене неправильно. Чи можна поміняти його форму, чи потрібно перезагружати?

Сторінка фото: http://1ua.com.ua/fo...=Карвинівка&obl=6&ray=1&npass1=6&album=Село%20на%20нашій%20Україні...&npass2=7 ; фото №7

Наперед дякую!

 

23 march 2010

Козаченко Лілія, 1ua user
Лілія Козаченко
Topic: Видалення фото

Здрастуйте, Олег.

Будь ласка, видаліть фото зі сторінки: http://1ua.com.ua/fo...=7614373

Потрапило воно туди через мою помилку. Дуже класний сайт!! Дякую!

23 march 2010


1




  Close  
  Close